03062014-DSC05165_ny.jpg

konferenschef PÅ NIO RUM

OM NIO RUM
Nio Rum är en mötesplats som kombinerar sekelskiftescharm med toppmoderna faciliteter. Vi kan även stoltsera med att alla våra rum har utsikt över en av Stockholms absolut vackraste platser – Nybroviken. Våra kunder tillhör toppskiktet av svenskt och internationellt näringsliv.
Vi har två affärsområden på Nio Rum, möten och konferenser och det andra är pr och event.

VEM VI SÖKER:
Vi söker någon som är glad och full av energi och som trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo. Du är noggrann, närvarande och flexibel. Du har lätt för att samarbeta och delegera uppgifter till personal. Du är en proaktiv problemlösare som gillar att få saker gjort. Du är affärsmässig och säljinriktad och tycker om att knyta nya kontakter. Det viktigaste: du är social, har nära till skratt och boostar dina kolleger med bra energi! Du har även en grundinställning att allt är möjligt. Det är positivt om du har arbetat med service och konferensverksamhet tidigare. För att söka tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av arbetsledning.

Du talar och skriver flytande engelska och är van att jobba med dator i ex Google Drive miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som konferenschef kommer du att ansvara för bokning och genomförande av konferens, ekonomi, personal och försäljning. En stor del av arbetet handlar om att planera möten och konferenser med allt ifrån personal till beställningar av varor. Det är ett fritt arbete med möjligheter att utveckla verksamheten. Dina arbetstider är i huvudsak måndag-fredag, men enstaka kvällspass kan förekomma.

Du kommer även att jobba nära vår eventchef då båda affärsområdena är beroende av varandra.

VI ERBJUDER DIG
Förutom att du får en av Stockholms vackraste utsikter som arbetsplats så är vi ett härligt team med högt i tak och mycket skratt. Periodvis kommer det att vara högt tempo och mycket jobb men under andra perioder är det betydligt lugnare vilket möjliggör ca 6-8 veckor semester/år. Vår företagskultur präglas av engagemang, kreativitet, affärsmässighet.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med tillträde augusti.

Sista ansökningsdag 2019-06-30.

Vi ser fram emot att träffa dig! Skicka ditt CV till team@niorum.se vi kallar på intervjuer löpande.