APC_0017-hdr.JPG

EVENTCHEF PÅ NIO RUM

Nio Rum är en mötesplats som kombinerar sekelskiftescharm med toppmoderna faciliteter. Vi kan även stoltsera med att alla våra rum har utsikt över en av Stockholms absolut vackraste platser – Nybroviken. Våra kunder tillhör toppskiktet av svenskt och internationellt näringsliv.
Vi har två affärsområden på Nio Rum, möten och konferenser och det andra är pr och event.

Vi söker just nu du som vill vara med att ansvara för och utveckla pr och events på en av Sveriges vackraste mötes och eventlokaler, Nio Rum på Hamngatan 2 i Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som eventchef på Nio Rum ansvarar du för event och PR arrangemang där du jobbar nära med externa event/PR byråer eller direkt mot kund.

Du ansvarar självständigt för planering, genomförande, analys och uppföljning av eventen. I rollen ingår ansvar för personal, leverantörer samt interna och externa samarbetspartners.

Projekten varierar i storlek och innehåll beroende på uppdrag. Som eventchef arbetar du för att våra event ska hålla högsta kvalitet och servicenivå, vara kostnadseffektiva och ge högsta möjliga resultat för kund.

Du kommer även att jobba nära vår konferenschef då båda affärsområdena är beroende av varandra.

Vem är du?
Du är affärsmässig och har förmåga och erfarenhet av att planera event utifrån ett kostnads- och lönsamhetsperspektiv. Du är en relationsskapande, förtroendefull och väldigt organiserad person som gillar ordning och reda. Du gillar ett högt tempo och att vara ”spindeln i nätet”. Du har inga problem att i perioder jobba väldigt mycket. Det viktigaste: du är ett energiknippe, nära till skratt och boostar dina kolleger med bra energi! Du har även en grundinställning att allt är möjligt.

Du pratar flytande engelska och har datorvana med Excel och Google drive mm.

Vi erbjuder dig:
Förutom att du får en av Stockholms vackraste utsikter som arbetsplats så är vi ett härligt team med högt i tak och mycket skratt. Periodvis kommer det att vara högt tempo och mycket jobb men under andra perioder är det betydligt lugnare vilket möjliggör ca 6-8 veckor semester/år. Vår företagskultur präglas av engagemang, kreativitet, affärsmässighet.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde omgående.

Maila ditt CV till team@niorum.se vi kallar på intervjuer löpande.