VILL DU VARA MED OCH UTVECKLA EN AV SVERIGES VACKRASTE MÖTESPLATSER? NU SÖKER VI EN VÄRDINNA/VÄRD HÖSTEN 2017

Nio Rum är en mötesplats som kombinerar sekelskiftescharm med toppmoderna faciliteter. Vi kan även stoltsera med att alla våra rum har utsikt över en av Stockholms absolut vackraste platser – Nybrokajen. Våra kunder tillhör toppskiktet av svenskt och internationellt näringsliv. Nio Rum erbjuder rätt person ett utåtriktat arbete i en inspirerande miljö. Med härliga kollegor och ett sammansvetsat team är utvecklingsmöjligheterna många i din roll som värdinna/värd.

Som värd/värdinna är du den som med ett stort leende välkomnar alla till Nio Rum. På så vis kan man säga att du är företagets ansikte utåt och förhoppningsvis den som alla kommer ihåg efter ett besök. Du kommer även se till att Nio Rums olika mötesrum är redo för varje ny dag, reception, kök och konferensrum blir dina domäner.

Du är utåtriktad, varm, ansvarstagande och organiserad. Du är en glad person och brinner för service. Du har mycket utstrålning och är lätt att tycka om. Du har "koll på läget" och gillar att styra upp saker och ting. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad och van att kavla upp ärmarna och hugga i, som värdinna/värd kommer många oväntade frågor att komma din väg. Du känner dig även bekväm på engelska och är van att kommunicera i skrift. 

Då detta är en junior tjänst söker vi dig som har max 1-2 års receptionist/servicevana.

Vi förutsätter även att du har följande egenskaper:

  • Organiserad och ansvarstagande person

  • Positiv inför nya uppgifter

  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

  • Datorvana och erfarenhet av Microsoft Office
     

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV till team@niorum.se

START: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning alternativt extra jobb om du studerar.